Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'mfn_load_theme_textdomain' not found or invalid function name in /home/vinayaki/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
روغن پاین چیست و چه خواصی دارد؟ | شرکت وینایاک هندوستان
روغن پاین

روغن پاین چیست و چه خواصی دارد؟

روغن‌های گیاهی همواره موارد مصرف بسیاری داشته و از زمان قدیم بسیار مورد استفاده قرار می‌گرفتند. هر کدام از روغن‌های گیاهی برای موارد درمانی، زیبایی و سلامتی مورد استفاده قرار می‌گیرند. در این مقاله از سایت وینایاک قصد داریم به معرفی روغن پاین پرداخته و کاربردها و فواید آن را به طور کامل مورد بررسی قرار دهیم. برای آشنایی با خواص شگفت انگیز روغن پاین در ادامه این مقاله با ما همراه باشید.

روغن پاین چیست؟

روغن پاین یا همان روغن کاج، یکی از روغن‌های شگفت انگیز و پرخاصیت است که از برگ‌های سوزنی‌مانند کاج، میوه و شاخه‌های آن به دست می‌آید. جالب است بدایند روغن پاین مدت‌ها است که به عنوان روغن گیاهی برای درمان برخی از بیماری‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد. البته یکی از رایج‌ترین موارد استفاده از این روغن، استفاده در خوشبوکننده‌ها و ضدعفونی کننده‌های هوا است.

فواید روغن پاین

همان طور که اشاره کردیم روغن پاین دارای خواص بسیار زیادی است. برای آشنایی با خواص شگفت انگیز این روغن در ادامه با ما همراه باشید:

فواید روغن پاین

کمک به بازسازی استخوان های شکسته و پوکی استخوان

روغن پاین یک روغن گیاهی عالی برای درمان استخوان شکسته و یا پیشگیری از پوکی استخوان است. شما می‌توانید روغن پاین را روزی سه مرتبه بر روی ناحیه مورد نظر ماساژ داده و از خواص بی‌نظیر آن برخوردار شوید. البته توجه داشته باشید که بهتر است ابتدا این روغن را با استفاده از روغن دیگری مانند روغن نارگیل، با نسبت یک به یک رقیقی کنید.

دارای رایحه بسیار خوب و از بین برنده بوی بد بدن

استفاده از روغن پاین، موجب کاهش باکتری‌هایی می‌شود که در بدن بوی بد تولید می‌کنند. همچنین این روغن دارای بویی بسیار عالی و رایحه‌ای لذت بخش است که استفاده از آن می‌تواند بوی بد بدن را از بین ببرد.

درمانی طبیعی برای از بین بردن در گلو

بر طبق تحقیقات انجام شده، روغن پاین، درمانی موثر برای از بین بردن مشکلات تنفسی ناشی از سرماخوردگی و یا آنفولانزا است. می‌توانید چند قطره از این روغن را در اسپری ریخته و در فضا منتشر کنید تا با آسودگی نفس بکشید. همچنین می‌توانید سه قطره از این روغن را با دو قطره از روغن نعناع فلفلی و یک قاشق غذاخوری روغن جوجوبا مخلوط کرده و سینه و گلوی خود را با آن ماساژ دهید.

دفع مسمومیت

یکی دیگر از کاربردهای این روغن، دفع سموم از بدن است. روغن پاین موجب مبارزه با رادیکال‌های آزاد و انواع باکتری‌ها شده و بدن را از سموم پاکسازی می‌کند.

ضد درد

یکی از موارد استفاده از روغن پاین برای درمان و یا تسکین درد بدن است. شما می‌توانید این روغن را با یک روغن دیگر مانند روغن نعناع فلفلی به نسبت مساوی مخلوط کرده و به طور روزانه بر محل درد ماساژ دهید. زمانی که این روغن را بر روی پوست خود ماساژ دهید، خون بیشتری به سمت محل مورد نظر منتقل شده و در نهایت درد تسکین پیدا خواهد کرد.

پاکسازی هوا

برخی از اوقات ممکن است بوی بدی در محیط وجود داشته باشد و یا بخواهید محیط را پاکسازی کنید، در این مواقع می‌توانید 25 قطره روغن پاین را با 15 قطره روغن پرتغال و 10 قطره روغن اسطوخدوس مخلوط کرده و به همراه آب در بطری اسپری‌دار ریخته و در هوا السپری کنید. این کار رایحه‌ای بسیار خوش به محیط داده و باعث ضدعفونی شدن محیط خواهد شد.

آرامش‌بخش و کاهنده استرس

یکی دیگر از خواص بسیار شگفت انگیز این روغن، آرامش‌بخش بودن و رفع استرس است. اگر دلشوره و استرس دارید، کافیست بوی این روغن را استشمام کنید تا آرامش به سمت شما روانه شود.

درمان کننده شپش موی سر

شپش یکی از معضلاتی است که در برخی از موارد بر روی موی برخی از افراد دیده می‌شود. برای از بین بردن این معضل از داروهای شیمیایی بسیاری استفاده می‌شود که ممکن است عوارضی هم برای مو داشته باشند. یکی از راه‌های درمان طبیعی این عارضه، استفاده از روغن پاین است. ابتدا تمام قسمت‌های سر خود را به روغن پاین آغشته کنید و اجازه دهید به مدت یک ساعت بر روی موهای شما بماند.

بعد از یک ساعت موهای خود را با آب ولرم و شامپو شست و شو دهید. سپس با استفاده از یک شانه تمیز، موهای خود را شانه کنید. بهتر است این کار را چند نوبت در هفته انجام دهید موهایتان تا به طور کامل پاک شده و دیگر شپش نداشته باشد.

ضدعفونی کننده پوستی

یکی از ویژگی‌های روغن پاین، خاصیت ضدعفونی بودن آن است. می‌توانید این روغن را به صورت مستقیم بر روی پوست خود بمالید و یا این که مقداری از آن را در یک ظرف آب ریخته و آن را بخور دهید. انجام دادن این کار باعث از بین رفتن آلودگی‌های پوست شما شده و باعث از بین رفتن جوش‌ها و لکه‌های پوستی شما خواهد شد.

استفاده از روغن پاین برای پوست به صورت چند نوبت در هفته منجر به از بین رفتن کامل لک‌های پوستی شما شده و پوستی صاف و شفاف برای شما به ارمغان خواهد آورد. می‌توانید این روغن را با روغن کرچک با نسبت مساوی ترکیب کرده و از تاثیر شگفت‌انگیز آن شگفت زده شوید.

کاربردهای روغن پاین

همان طور که در بالا اشاره کردیم، روغن پاین فواید بسیار زیادی دارد و برای موارد بسیاری مورد استفاده قرار می‌گیرد. یکی از موارد مصرف این روغن در لوازم آرایشی و بهداشتی است. وجود خاصیت ضد چین و چروک بودن و نیز وجود آنتی اکسیدان در این روغن باعث شده تا یکی از موارد مصرفی مهم در لوازم آرایشی و بهداشتی باشد.

همچنین جالب است بدانید این روغن در موارد پزشکی نیز کاربرد دارد. خاصیت تقویت سیستم ایمنی بدن، تاثیر در کاهش علائم سرماخوردگی، پاکسازی مجاری تنفسی و برخی از خواص دیگر باعث شده تا این روغن در تولید برخی از داروها مورد استفاده قرار بگیرد. برخی دیگر از کاربردهای بسیار مهم روغن پاین عبارت‌اند از:

  • درمان گلودرد و عفونت‌های تنفسی
  • مبارزه با درد عضلانی
  • آرامش بخش و کاهنده استر
  • درمان خارش و قرمز پوست
  • استفاده در رایحه درمانی
  • کاهش درد آرتریت
  • درمان برونشیت
  • استفاده برای ماساژ درمانی
  • درمان سرفه‌های مزمن
  • کاهنده التهاب مثانه
  • کاهنده آلژی
  • درمان کننده سنگ کلیه
  • درمان گل مژه
  • از بین برنده کرم‌های روده و معده
  • کاهنده کلسترل بد
  • کاهنده چین و چروک پوست
  • ادرار آور
  • نرم کننده پوست
  • جلوگیری از بیماری‌های کبدی
  • درمان علائم رماتیستی

می‌توانید از عطر، بو، رنگ و مزه روغن به اصل یا تقلبی بودن آن پی ببرید، البته توجه داشته باشید که اگر به درخت کاج و یا گرده آن حساسیت دارید، بهتر است از این روغن استفاده نکنید.

روغن پاین؛ روغنی پر از خواص شگفت انگیز

روغن پاین یکی از روغن‌های گیاهی با خاصیت درمانی فراوان است که به عنوان تمیز کننده، ضدعفونی کننده و میکروب کش عمل کرده و در موارد بسیار زیادی مورد استفاده قرار می‌گیرد. اثرات بسیار مطلوب این روغن بر روی پوست، درمان برخی از عفونت‌ها، داشتن رایحه بسیار دلپذیر و بسیاری از ویژگی‌های دیگر باعث شده تا این روغن به یکی از روغن‌های پرطرفدار و پرمصرف گیاهی تبدیل شود. در پایان امیدواریم این مطلب برای شما مفید بوده باشد. لطفا نظرات و پیشنهادات خود را با ما و همراهان همیار آکادمی به اشتراک بگذارید.

آنچه در این مقاله می خوانید:

×