Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'mfn_load_theme_textdomain' not found or invalid function name in /home/vinayaki/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
روغن گیاهی چیست و انوع آن چه فوایدی دارد؟ | شرکت وینایاک هندوستان
روغن گیاهی

روغن گیاهی چیست و انواع آن چه فوایدی دارد؟

همه‌ی ما طرفدار محصولات و خوراکی های طبیعی و بدون ضرر هستیم و تا جای ممکن دوست داریم از این محصولات استفاده کنیم. همچنین هر جا که اسمی از گیاه و گیاهان باشد، همه چیز طبیعی و اگارنیک خواهد بود زیرا از دل طبیعت استخراج شده‌است. روغن گیاهی نیز از گیاهان طبیعی تولید می‌شود، بنابراین خواص بسیار زیادی دارد. در یک مثال ساده می‌توان گفت که فرض کنید به فروشگاه رفته‌اید و می‌خواهید خرید کنید، به هنگام دیدن قفسه‌ها متوجه می‌شوید که قیمت روغن‌های گیاهی و غیرطبیعی یکسان است. شما کدام یک را انتخاب می‌کنید؟ روغن‌ گیاهی با غیرطبیعی؟

قطعا جواب مشخص است و انتخاب خیلی یا همه‌ی ما، روغن های گیاهی است. اما متاسفانه قیمت روغن های گیاهی بسیار بالاتر از روغن های غیر طبیعی و مضر است. ما در این مقاله قصد داریم به صورت کامل شما را با روغن های گیاهی، انواع و خواص آن‌ها آشنا کنیم. اگر شما هم دوست دارید تا در این باره بیشتر اطلاعات به دست آورید،‌ پیشنهاد می‌کنیم تا انتهای مقاله با ما همراه باشید.

روغن گیاهی و انواع آن

انواع روغن گیاهی

 

همانطور که از اسم روغن گیاهی مشخص است این نوع روغن‌ها از گیاهان به دست می آیند و خواص زیادی نیز دارند. در واقع روغن‌های گیاهی می‌توانند از بخش‌های مختلف گیاهان مثل برگ، دانه، ریشه، گل و … تولید شوند. شاید برایتان جالب باشد که بدانید به این نوع روغن های گیاهی، روغن های فرار یا معطر نیز گفته می‌شود چرا که عطر غلیظی دارند. روغن‌های گیاهی به دلیل داشتن خواص فراوان در درمان بسیاری از بیماری‌ها موثر است. این نوع روغن ها به دلیل داشتن قدرت نفوذ بالا می‌توانند رگ‌ها و جریان خونی شوند و بر روند درمان بیماری‌ها تاثیرات مثبتی بگذارند. برای آشنایی با انواع روغن گیاهی در ادامه با ما همراه باشید:

روغن گیاهی چوب سدر

شایدباورش کمی سخت باشد که یه روغن به دست آمده از یک درخت تا چه اندازه می‌تواند موثر باشد. از خواص مفید این نوع روغن می‌توان به درمان سرفه، واریس، هموروئید و بواسیر، درد عضلات، سلولیت،‌ زخم، آکنه و جوش، استرس و اضطراب، زگیل، ریزش و ضعیف شدن مو و رفع بوی بد بدن کمک کند.

روغن ریحان

روغن ریحان نوعی روغن است که از گیاه ریحان به دست می‌آید و مزایای زیادی از جمله: درمان آکنه و مشکلات پوستی، بیماری‌های گوارشی،‌ موثر در درمان سرماخوردگی، بهبود بیماری‌های تنفسی، ضد عفونت و باکتری، بهبود در روند بیماری‌های افسردگی و اضطراب، کمک به تقویت گردش خون، تسکین درد، سلامت چشم، تقویت مو، آرامش اعصاب، درمان التهاب و …دارد.

روغن بادیان رومی

روغن گیاهی بادیان رومی با نام‌های رازیانه رومی، پیم پینلا انیسوم نیز شناخته می‌شود و طعمی شبیه به شیرین بیان و رازیانه دارد. این گیاه و روغن آن خواص بی‌شماری دارد که از جمله خواص آن می‌توان به رفع حالت تعوع و سوهاضمه، کاهش فشار خون، تولید گلبول‌های قرمز در خون، رفع مشکلات سیستم گوارشی، رفع آبریزش بینی، درمان سرفه، درمان بواسیر، درد گوش، درد دندان، درمان یبوست، نفخ معده و … اشاره کرد.

روغن زنیان رومی

زنیان یکی از گیاهان دارویی بسیار مفید است که از روغن آن نیز برای موارد زیادی استفاده می‌کنند. برخی از خواص این گیاه عبارتند از: درمان مشکلات گوارشی، یبوست، اختلالات کلیوی، آسم، مشکلات دهان و دندان، سرماخوردگی، رفع مشکلات پوستی، خارش و اگزما، عفونت‌های ویروسی، آنفولانزا، بی‌اشتهایی، التیام درد، شیردهی، مشکلات معده، میگرن، جوش، کاهش وزن، شب اداری، آشپزی و … موثر است.

روغن گیاهی اکالیپتوس

روغن گیاهی اکالیپتوس هم مانند تمام روغن‌های گیاهی دیگر از یک گیاه تولید می‌شود و خواص فراوانی دارد. خواص این روغن گیاهی عبارت است از: مراقبت از مو، تسکین آسم، درمان از زخم‌ها، بهبود خستگی ذهن، تسکین درد عضلات و مفاصل، کنترل دیابت، درمان تب، درمان سینوس‌ها، تقویت سیستم ایمنی، مراقبت از پوست و … .

روغن شوید

روغن شوید یکی دیگر از روغن‌های گیاهی است که می‌تواند تاثیر بسیار زیادی در سلامتی انسان داشته باشد. برخی از خواص این روغن عبارتنداز: درمان کننده عفونت های قارچی، آرامش بخش، درمان کننده کولیک نوزادان، کاهش استرس، جلوگیری از سرطان، بهبود در روند هضم غذا، تسریع در بهبود زخم، شیردهی، ضد میکروب، تقویت سیستم ایمنی بدن، جلوگیری و درمان کننده شوره و شپش سر، جلوگیری از پوکی استخوان و … .

روغن جوجوبا

روغن گیاهی جوجوبا در دسته‌ی روغن‌هایی قرار می‌گیرد که مزایای فراوانی برای پوست و مو دارد. برخی خواص این روغن عبارت است از: مرطوب کننده پوست، درمان اختلالات پوستی، متعادل کننده چربی پوست، کاهش چین و چروک، درمان آکنه‌های قدیمی، کاهش التهاب پوست، پاک کننده آرایش، روغن بدن، از بین برنده‌ی ترک پا، تقویت ناخن، نرم کننده لب‌ها،

روغن رازیانه

رازیانه جزو گیاهانی است که خواص دارویی بی‌شماری دارد و می‌تواند برای سلامت شما بسیار موثر باشد. از خواص رازیانه میتوان به بهبود دهنده‌ی زخم، درمان تشنج، ضد نفخ، نرم شدن حرکات روده، کاهش فشار خون، تقویت استخون‌ها، از بین بردن موهای زائد، کاهش وزن، افزایش ادرار، افزایش نور چشم، درمان کم‌خونی، درمان یبوست، جلوگیری از اسپاسم روده، تقویت سیستم ایمنی، تصفیه خون، دفع سنگ کلیه و … اشاره کرد.

روغن یاس

یاس از زیباترین گل‌های جهان است که خواص زیادی نیز دارد و از روغن آن استفاده‌های زیادی می‌شود. برخی از این ویژگی‌ها عبارت است از: جلوگیری از پیری زودرس، کاهش تب، کاهش استرس و افسردگی، تغییر خلق و خو، درمان بیماری‌های گوارشی، درمان بواسیر، درمان مشکلات پوستی، آلرژی و … .

روغن چریش

روغن چریش حاوی تعداد زیادی مواد مغذی است که مزایای زیادی برای پوست دارد. در واقع از روغن گیاهی چریش برای افزایش سلامت پوست و مو،کلاژن سازی پوست، جلوگیری از خشکی و آکنه پوست و … استفاده می‌شود.

روغن نعنای فلفلی

نعنای فلفلی یکی از اعضای خانواده نعناها می‌باشد که فواید و مزایای زیادی نیز دارند. اما ارن عضو از خانواده برای رفع حالت تهوع، برطرف کردن سردرد، سرماخوردگی، مشکلات گوارشی، تسکین خارش، استفاده در موارد پوستی و کاربردهای آرایشی و … کاربرد دارد.

روغن گیاهی و مزایای فراوانش

روغن گیاهی در انواع مختلفی موجود است و می‌توان گفت که روغن تمامی گیاهان را می‌توان تولید و مصرف کرد. همانطور که در طول مقاله گفتیم، روغن گیاهی کاربردهای زیادی دارد که می‌توان برای مصارف مختلفی از أن‌ها استفاده کرد. در این مقاله سعی کردیم تا شما را با واژه روغن گیاهی و برخی از انواع آن آشنا کنیم. اما توجه داشته باشید که دنیای روغن‌های گیاهی به همینجا ختم نمی‌شود و اگر می‌خواستیم درباره تمام روغن‌های گیاهی صحبت کنیم از حوصله این مقاله خارج بود. در مقالات بعدی شما را با تک تک روغن‌های گیاهی و مزایا و کاربردی که دارند به صورت کامل آشنا خواهیم کرد. شما از چه روغن گیاهی استفاده می‌کند؟ لطفا نظرات و پیشنهادات خود را با ما در زیر همین مقاله درمیان بگذارید.

آنچه در این مقاله می خوانید:

×